Styl Styl Tip kam vyrazit: Rozhodně do Surf Areny!

Tip kam vyrazit: Rozhodně do Surf Areny!

srf

Chcete si vyzkoušet, jaké to je sjet vlnu? Nechce se vám cestovat někam daleko k moři? Pak můžete vyzkoušet surfování přímo v Praze. V Surf Aréně v Letňanech se z vás stane pravý surfař!

Jak je to možné? Najdete tu totiž interiérový surfařský simulátor (indoor surfing), což je atrakce na pomezí sportu a rodinné nebo společenské zábavy. 

Surf Arena je unikátní prostor, který kombinuje první surfový simulátor v ČR s hudebním klubem, barem, kavárnou a venkovní terasou. 

 

Vyspělá technologie umožňuje zažít pocity známé ze surfingu i daleko od oceánu, ale i mnoho jiného co na oceánu zažít nelze. Proud vody je hnán velkou rychlostí po měkké podložce v důmyslně tvarovaném bazénu a umožňuje jízdu na speciálním prkně. Nejjednodušší je jízda vleže na břiše nebo vkleče tzv. bodyboarding, kterým se zpravidla začíná a nabízí možnost provádět spoustu zábavných triků.

Při surfování ve stoje lze kromě zatáček a klasických manévrů provádět i náročnější triky jako např. salta nebo flipy. Surf Arena je určena pro širokou veřejnost a pod vedením zkušených instruktorů zde mohou bez obav surfing vyzkoušet opravdu všichni. Ve světě fungují stovky podobných zařízení a těší se stále větší popularitě. Indoor surfing se stal samostatným atraktivním sportem, ve kterém se pořádají populární soutěže a exhibice.

Co je k tomu potřeba?

Jen chuť užít si trochu adrenalinu na vodě. Vše ostatní vám v Surf Areně půjčí. Dostanete neoprenové obleky a speciální prkna, které jsou zdarma k dispozici. Ale přece jen se jedná o vodní sport, a proto si s sebou vezměte vybavení, jaké nosíte do aquaparků nebo bazénů. (plavky, ručník, hygienické potřeby apod.). Pokud zapomenete, nic se neděje, na recepci za drobný poplatek dostanete vše potřebné. 

Více info najdete na: 

http://www.surfarena.cz/

(e): Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
(t): +420 725 927 410

Surf Arena Praha
Tupolevova 772
199 00 Praha 9 - Letňany
GPS - 50.1340633N, 14.5029089E