Styl Styl První cesta kolem světa soukromým letadlem v České republice

První cesta kolem světa soukromým letadlem v České republice

277312-original1-8nt04Dne 30. března ráno odletěl na první Cestu kolem světa unikátní zájezd cestovní kanceláře ESO travel. Letoun Boeing 737-800 letecké společnosti Travel Service byl speciálně upraven na 64-místnou konfiguraci Business Class. Klienti tak Cestu kolem světa absolvují ve střední Evropě v dosud nevídaném komfortu. Jedná se o první zájezd "Cesta kolem světa", kdy klienti nečekají na letadlo, ale letadlo na klienty.

V průběhu 24 dní je připraveno 10 atraktivních a jedinečných zastávek s průměrnou dobou pobytu 2 a čtvrt dne. To je doba, aby cestovatel příjemně nasál místní atmosféru, poznal to nejzajímavější, ochutnal místní speciality a v neposlední řadě si odpočinul mezi dvěma lety.

Trasa zájezdu Cesta kolem světa 2012

SVATÁ LUCIE – VODOPÁDY IGUACU – PATAGONIE – VELIKONOČNÍ OSTROV – FRANCOUZSKÁ POLYNÉSIE – FIDŽI – SYDNEY – PALAU – KAMBODŽA – INDIE

V průběhu celého zájezdu se nebude nikdy a nikde přestupovat. Průměrná délka zásadně denního letu je přibližně 6 hodin.

V každé zastávce po trase zabezpečuje kvalitní aranžmá pobytu renomovaná a spolehlivá partnerská cestovní kancelář a samozřejmě pečlivě vybraný, většinou 5* luxusní hotel světového formátu jako např. Intercontinental, TAJ, Shangri-La’s.

O komfort, bezpečnost letu a pohodlí na palubě se postarají 3 zkušení piloti, 4 šarmantní letušky a zkušený flight manager. Každých 15 cestovatelů bude mít k dispozici svého zkušeného českého nebo slovenského průvodce. Po celou dobu bude s výpravou také lékař.

Během každého letu bude servírováno občerstvení/catering v kvalitě, výběru a množství letové třídy business class. Odbavování cestujících před každým odletem bude zjednodušené/urychlené, jelikož nebude třeba řešit seating.

Každý cestovatel bude mít po celou dobu své místo v letadle. Taktéž se nebude třeba osobně starat o zavazadla. Ta budou dopravena přímo ze zavazadlového pásu do hotelového pokoje. Cestující půjdou přímo na pasovou kontrolu a budou nastupovat do přistavených autobusů.

winter 060 09