Styl Styl Do Londýna za výstavou Leonarda da Vinciho

Do Londýna za výstavou Leonarda da Vinciho

 

Vydejte se na výlet do Anglie plný podzimní atmosféry. Podzim je totiž přesně doba stvořená na cestování. easyJet turistům nabízí návštěvu a poznávání hlavního města Velké Británie – Londýna. Hlavní podzimní událostí je zde určitě unikátní výstava Leonarda da Vinciho.  

Londýn patří k jednomu z nejnavštěvovanějších měst nejen v Evropě, ale i na světě. Turistické atrakce zde lákají cestovatele na každém rohu. Turisté by rozhodně neměli zapomenout navštívit proslulé historické budovy, muzea, galerie či katedrály.

„Se společností easyJet se mohou zákazníci vypravit do předních evropských destinací za velice příjemné ceny. Do Londýna mohou s easyJet létat již od 699 korun a skvěle si užít například rodinný výlet. V čase podzimní rovnodennosti mohou lidé shlédnout taková místa, na která se za svůj život jen tak nepodívají a která mají obzvláště v době podzimu magickou moc. Jedním takovým je určitě Královská observatoř Greenwich, kudy prochází nultý poledník,“ říká Verena Keimer, marketingová manažerka easyJet pro Českou republiku, Polsko, Německo, baltské a skandinávské země.

Cestující, kteří se vydají do Londýna zejména v listopadových dnech, by si neměli nechat ujít jedinečnou a doposud největší výstavu obrazů Leonarda da Vinciho v Národní galerii. Tuto unikátní výstavu padesáti Leonardových kreseb mohou lidé navštívit od 9. listopadu 2011. „Tato výstava je světovou událostí v uměleckém světě, a proto by neměla uniknout ani českému turistovi. Se společností easyJet můžete do Londýna nejen pohodlně letět, ale i sehnat výhodné ubytování,“ dodává Verena Keimer.