Styl Styl České modelky ozdobily exkluzivní Fashion show v Tatrách

České modelky ozdobily exkluzivní Fashion show v Tatrách

gino paradise beeov2

Jeden z největších vodních rájů na Slovensku Gino Paradise Bešeňová se první srpnovou sobotu proměnil v módní molo. Tradiční letní Fashion show pod vrcholky Tater se tentokrát nesla ve stylu pohodlného trendy oblečení módní návrhářky Dobravy Míčky Škvaridlové, jejíž originální kousky představily známé slovenské i české modelky. Nechyběla Aneta Vignerová, Gábina Kratochvílová nebo Monika Leová.

Dlouho očekávaný třetí ročník módní show zpestřil letní vodní radovánky všem návštěvníkům Gino Paradise Bešeňová nedaleko Liptovského Mikuláše. Na své si přišli především milovníci stylové módy a pohodlného teplákového oblečení, které prostřednictvím nové kolekce představila módní návrhářka Dobra Míčka Škvaridlová známá také ze slovenské reality show Miliónový tanec. Originální modely značky Carpe DM předvedly na přehlídkovém mole známé slovenské i české modelky. Své křivky odhalila bývalá Miss České republiky z roku 2009 Aneta Vignerová, moderátorka a Česká Miss za rok 2013 Gábina Kratochvílová a moderátorka, modelka a Česká Miss Earth za rok 2013 Monika Leová. Na Fashion show nechyběly ani pánské modely, známé osobnosti šoubyznysu nebo hudební vystoupení. Návštěvníci aquaparku přivítali uprostřed léta také spoustu vodních atrakcí a zábavy.

„Během dne jsme pro příchozí připravili taneční vystoupení, animační program pro děti, návštěvníci mohli otestovat dvě stě dvacet metrů dlouhou divokou řeku Raft river, Fun Bubble Pool nebo potápění s instruktorem v pirátské lodi v Diving Center. K dispozici bylo třiadvacet bazénů a vířivek a patnáct tobogánů či skluzavek," přiblížila atrakce marketingová ředitelka Gino Paradise Bešeňová Lýdia Chovancová s tím, že vodní ráj nabízí i bazény s blahodárnou geotermální vodou nebo originální wellness centrum. Bešeňovským unikátem je pak vyhřívané křeslo z 24karátového zlata, které je jediné svého druhu v Evropě.

Vodní areál v Tatrách nabízí svým návštěvníkům také ubytování, restaurace, fitness centrum a řadu zábavných akcí. Již příští víkend se tu představí extrémní sportovci v U-rampě na BMX, skateboardech a freestyle koloběžkách. 15. srpna si cestu do Bešeňové vydláždí Lidové tradice a zvyky s folklórními soubory a 22. srpna tu vypukne Hip-hop Jam.

Plánujete-li dovolenou či výlet do lázeňské vesničky Bešeňová, nemusíte se obávat ani dlouhého cestování. Vyzkoušet můžete SuperCity Pendolino - nejrychlejší spoj do

Tater. Vlak nabízí kvalitu cestování srovnatelnou s leteckou dopravou a uhání rychlostí až 160 kilometrů za hodinu. Je vybaven klimatizovanými prostory, polohovatelnými sedačkami, bistrem s nabídkou teplých i chlazených jídel a nápojů včetně točeného piva, zásuvkami nebo Wi-Fi připojením.

Více na www.ginoparadise.sk.