Evropa Evropa Zažijte to nejlepší s Korutanskou kartou

Zažijte to nejlepší s Korutanskou kartou

edwardgroeger kaerntenwerbung weissensee05

Malebná, až 28°C teplá jezera jako malá moře zvoucí ke koupání. Zasněná, sytě zelená horská krajina. Azurově modré nebe. Tahle barevná paleta obohacuje nabídku akcí a událostí, které jsou letos v létě výjimečně pestré, vybroušené a až neskutečně zářivé. Rodinná dovolená v Korutanech, na slunečné straně Alp, přináší pestré barvy do života. Je nejvyšší čas pro rodiny, milující zábavu, tyto zážitky objevit.

Radost z dobrodružství nechybí ani tady. Uspokojit své touhy po něm nabízejí krásná okolí korutanských jezer a v první řadě hory. Mírné klima a až 2.000 slunečných hodin ročně tady platí za mimořádně spolehlivé a příjemné společníky. Od jara, které tu začíná opravdu brzy, až do pozdního barvami hýřícího podzimu.

Jako univerzální klíč ke všem dveřím funguje pro rodiny Korutanská karta (Kärnten Card), se kterou je možné tak často, jak je libo, a především zdarma navštívit přes 100 zajímavých turistických cílů v Korutanech (lanovky, rozhledny, krápníkové jeskyně, zoologické zahrady, alpské cesty, soutězky ...)

Kromě toho ještě více jak 60 dalších partnerů nabízí držitelům karty výhodné slevy. Korutanská karta je platná od 12. dubna do 26. října 2015 a stojí na jeden týden 36 EUR pro dospělého a pouze 16 EUR pro dítě (rok narození 2000-2008). Koupit si Korutanskou kartu lze na mnoha prodejních místech po celých Korutanech – jako například v turistických informačních kancelářích. U mnoha partnerů, pokud se ubytujete na stanovený minimální počet nocí, obdržíte Korutanskou kartu k ubytování zdarma. Korutanská karta je platná pouze s průkazem totožnosti majitele!

Foto: EdwardGROEGER_KaerntenWerbung_Weissensee