Evropa Evropa Ve Špindlu odstartovala jarní sezóna. Návštěvníky čeká snowboardový happening i lacinější skipas

Ve Špindlu odstartovala jarní sezóna. Návštěvníky čeká snowboardový happening i lacinější skipas

4tt lh xetiukxo dr2kdlqednnnzzregt6tgldkoyxdz8wyz1e
5btgvh-rmcrkcsuxx toq2xgb9qdhgsg5ejk jqxyp5ziowbdgpk5hkm50

V největším krkonošském středisku lyžařská sezóna rozhodně nekončí. Jarní sluneční paprsky lákají naopak do areálu stále více lidí. Špindlerův Mlýn nabízí stále výborné sněhové podmínky, minimální fronty u lanovek a jednodenní skipasy za pouhých 490 korun. Od čtvrtka do neděle se můžete těšit i na snowboardový happening Burton Špindl Spring Sessions s bohatým programem.

Oblíbený happening Burton Špindl Spring Sessions se uskuteční ve Svatém Petru po roční odmlce již po osmé. „Široká snowboardová veřejnost i registrovaní jezdci si budou moci užít jarní sezónu v nově vzniklém Burton snowparku, na upravené slopestyle trati vybudované kvůli závodu Světového poháru, zajezdit si v jediné U-rampě v Čechách nebo si zaskákat na Big Airu. Nebude chybět ani oblíbený Corner jump a spousta dalších překážek," přiblížil akci René Hroneš, obchodní a marketingový ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn. Zábava nebude chybět ani pod svahem. Čtyři dny ježdění zpestří velký party stan s celou řadou hudebních interpretů i soutěže.

Špindlerův Mlýn slibuje stále výborné sněhové podmínky. V provozu jsou všechny sjezdovky a lanovky i vleky. Na svazích je v průměru půl metru sněhu. Těšit se můžete i na takřka nulové fronty u lanovek a především lacinější skipasy. Až do 2. dubna je seženete s Gopass kartou přes e-shop na www.gopass.cz jen za 490 korun. Jarní lyžovačku si můžete zpestřit i Fresh Trackem, ranní lyžovačkou po manšestru nebo občerstvením v jednom z mnoha après-ski barů. Povečeřet můžete i pod hvězdami v panoramatické restauraci Na Pláni.

Navíc poslední březnový víkend probíhají ve všech obchodech Spindl Motion slevy až 60 procent na módní značky. Více na www.skiareal.cz.