Evropa Evropa Slunečné lyžování v tyrolské Zugspitz Areně

Slunečné lyžování v tyrolské Zugspitz Areně

tiroler-zugspitz-arena

Zugspitz Arena přivádí svojí nabídkou „Slunečného lyžování“ vaši velikonoční dovolenou na sněhové pláně. Možná si bude muset velikonoční zajíček tuto nabídku nechat projít ještě jednou hlavou: od 10. března 2012 do konce sezóny láká TZA do sytosti nejen sluncem, ale i zvláště výhodnými paušály na skipasy.

V tomto období dostanou hosté při předložení platné karty hosta dvacetipětiprocentní slevu na nejméně třídení skipas. Lyžařské oblasti na rakouské straně Zugspitze včetně ledovce na straně německé čekají na zimní sportovce.

Celkem téměř 150 km sjezdovek nabízejí to správné pro každý vkus: zatímco ambiciózní lyžaři najdou náročné sjezdovky v Lermoosu, rodiny si mohou poklidně užívat jarního sluníčka v lyžařské oblasti Ehrwaldu, Berwang/Bichlbachu nebo Biberwieru. Zvláště praktické: vlakové spojení „sněhový expres“ („Schnee-Express“) bezplatně dopraví hosty mezi pohraničními obcemi Garmisch-Partenkirchen v Německu a Vils u Reutte v Rakousku a umožní tak bezproblémový provoz mezi lyžařskými areály TZA.

Týdenní paušál „Slunečné lyžování“ („Sonnenskilauf“) včetně ubytování a šestidenního skipasu „Top Snow Card“ je možné si rezervovat:
ve 4-hvězdičkovém hotelu s polopenzí od 640 Euro, ve 3-hvězdičkovém hotelu s polopenzí od 510 Euro, v penzionu se snídaní od 300 Euro ( vždy za osobu) a v prázdninové ubytovně bez jídla za dvě osoby 650 Euro.

Další informace a rezervace na www.zugspitzarena.com