TRAVELNEWS.CZ

Evropa Evropa Romantické chvilky si užívejte po celý rok

Romantické chvilky si užívejte po celý rok

nfkmnsxw6cugm6yzq77rwduq1dxcnwuaypwewnrt5jdl3uav5qunxz swrtl3k0gzurzlna

Láska kvete v každém věku, na každém místě a v jakýkoliv čas. Proč ji oslavovat pouze jeden den v roce, na svátek svatého Valentýna? Užívejte si každý svůj den, třeba na jihotyrolských farmách sdružení Roter Hahn.

Jižní Tyrolsko je se svou pohádkovou krajinou vhodným místem pro aktivní odpočinek i relaxaci. Každé roční období zde má své. Farmy jsou ideálním výchozím bodem pro romantické procházky, vyjížďky na koních či výjezdy na lyžích, podvečer je pak jako stvořený pro wellness, bylinné lázně či saunu. Na statcích ochutnáte domácí bio výrobky a lze se seznámit i s procedurou jejich výroby.

Kulinářské večery můžete zažít na farmě Tiefentalhof. Odpočívat lze v nově zrekonstruovaných apartmánech ve věžích sídla Zimmerlehen ze 13. století, které má i vlastní kapli. Stylovou atmosféru a tradice si užijete i na bývalém šlechtickém sídle a loveckém zámečku Ansitz Ranuihof. Energii z přírody lze čerpat třeba na farmě Thalerhof či na statku Drockerhof, který je vhodným výchozím bodem pro výlety na Seiser Alm. Večer nad sklenkou lahodného místního vína lze strávit na farmě Weingut Stuck.