TRAVELNEWS.CZ

Wellness Wellness Zakončení prázdnin s bohatým programem a na mexických vlnách.

Zakončení prázdnin s bohatým programem a na mexických vlnách.

0image002

Dopřejte dětem poslední dny plné radosti a zábavy a vyrazte s celou rodinou na slavnostní zakončení prázdnin v čestlickém Aquapalace Praha, které proběhne o víkendu 27. srpna a 28. srpna. Čeká vás bohatý program po celý den včetně soutěží pro malé i velké návštěvníky. Užijte si zakončení léta jako byste se ocitli na písčitých plážích v Mexickém zálivu.

Zpestřete dětem poslední volné dny léta v nezábavnějším aquaparku ve střední Evropě. Dopřejte si s rodinou poslední doteky bezstarostného prázdninového času, jako byste se ocitli na exotické dovolené. Loučení s prázdninami v Čestlicích proběhne poslední srpnový víkend a těšit se můžete na dny plné her. Nenechte si ujít zahájení akce v podobě mexického ranního tance, vydejte se na cestu za pokladem bájných Aztéků či se zúčastněte loučení se sluncem v Aquapalace Praha.

Na vlnách Mexika

I když venku slunce nesvítí, zábavu vám to nepřekazí. V Aquapalace Praha zažijete za jakéhokoliv počasí úžasné vodní radovánky a spoustu adrenalinu. Mexické léto se stalo letošním tématem sezóny a nabízí každodenní bohatý a pestrý program. Zažijte malé Mexiko v Čestlicích a vychutnejte si místní speciality v podobě lahodných drinků a skvělé gastronomie.