Wellness Wellness Termální lázně v Gasteinském údolí splní i ještě nevyřčená přání

Termální lázně v Gasteinském údolí splní i ještě nevyřčená přání

skiurlaub-bad-hofgastein-v215
swimmer
hotel gastein alpentherme1

Gasteinské termální lázně jsou architektonicky jedinečné a jejich nabídka lázeňského programu je nekonečná. Hovíme si v teplé bublající termální vodě, užíváme si nejrůznějších léčebných terapií, kosmetických ošetření, masáží či bohatého programu pohybových aktivit. A při tom všem se můžeme dívat prosklenými stěnami na impozantní horský svět.

Skalní termální lázně v Bad Gasteinu jsou oázou lázeňských požitků, jimž dominují  bazény s příjemně teplou termální vodou, areál se saunami, ozdravné a zkrášlující terapie, zóny odpočinku a kulinářské lahůdky v přilehlé restauraci. Nádherný výhled na horský svět tvoří neopakovatelnou kulisu při všech lázeňských aktivitách.

Alpské termální lázně v Bad Hofgasteinu poskytují velmi bohatou nabídku lázeňských radovánek. Jsou rozděleny do šesti tematicky odlišných areálů, zaměřených na děti, ženy, sportovce, milovníky saun, odpočinku a kulinářských lahůdek. Ze všech prostor se otevírá jedinečný pohled na okolní alpské vrcholy.

Tradice gasteinského lázeňství je velmi stará. Již před mnoha staletími se zde léčili lidé s nejrůznějšími neduhy, neboť znali účinek ozdravných látek, které se zde vyskytují. Kombinace ušlechtilého plynu radonu, termálních pramenů a také nadmořské výšky je v této formě naprosto unikátní. Gasteinské údolí je dnes špičková lázeňská oblast, jejíž součástí jsou prvotřídní hotely, terapeutická zařízení, rehabilitační pracoviště a oázy wellnessu.

Největší lázeňskou atrakcí jsou zde bezpochyby podzemní léčebné štoly. Díky tomu, že je zde vysoká vlhkost a konstantní teplota, se zde úspěšně léčí pacienti trpící alergiemi, nemocemi horních cest dýchacích či chorobami pohybového ústrojí. Gasteinská lázeňská zařízení se specializují také na poúrazovou a pooperační rehabilitaci.

Doporučujeme: 

Jedinečné lázeňské nabídky

Alpské termální lázně v Bad Hofgasteinu pro vás připravily pestrou nabídku balíčků zaměřených na wellness, zdraví a krásu. Patří k nim balneologické terapie, masáže, fyzioterapie, bohatý program kurzů gymnastiky zaměřených na problémy pohybového ústrojí, zkrášlující procedury apod. Mnohé balíčky zahrnují také celodenní vstupné a užívání areálu se saunami. 

V průběhu návštěvy termálních lázní se lze rovněž oddávat kulinářským požitkům v krásné restauraci s terasou nebo v baru (Ice Cube Bar) na střeše našeho zařízení, kde se podávají vybrané lahůdky a skvělé nápoje.

Všechny možnosti využítí Alpských termálních lázní, vstupenky pro dospělé a děti včetně/bez návštěvy saun, ceny, otvírací doba jsou uvedené také v katalogu Gasteinské karty.

 

Alpentherme Gastein

Sen. W. Wilflingplatz 1
5630 Bad Hofgastein
Tel.: +43 6432 8293 0
Fax: +43 6432 8293 14
www.alpentherme.com
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript "> Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript