TRAVELNEWS.CZ

Wellness Wellness Nenechte si ujít SaunaFest 2021

Nenechte si ujít SaunaFest 2021

vana pro uhliitou koupel v podob loky

Všichni příznivci této zdraví prospěšné činnosti by si měli v kalendáři poznamenat termín letošního mezinárodního festivalu SaunaFest, který se bude od 12. do 15. srpna konat v největším Saunovém světě v České republice, v Aquapalace Praha. V rámci festivalu se představí zahraniční hosté z Belgie, Dánska, Itálie, Malajsie, Maďarska či Polska. Ani letos nebude chybět prohřívání ve speciálních stanech, metličkování nebo peelingový bar.

Devátý ročník přivede do Prahy světovou elitu

Již devátý ročník mezinárodního festivalu saunování v Aquapalace Praha v Čestlicích přinese opět nabitý program a spoustu zajímavých zážitků. V polovině srpna se zde setkají čeští i zahraniční odborníci a saunoví mistři, aby divákům umožnili zažít ceremoniály světové úrovně. SaunaFest je jednou z největších akcí svého druhu v Evropě, která každoročně přináší to nejlepší ze saunového umění. Vedle setkání saunérů, výměny zkušeností a oborového setkání jde o festival určený široké veřejnosti.

Bohatý doprovodný program

Hlavním lákadlem budou celodenní programy nabité divadelními ceremoniály. Můžete se těšit na více než 100 saunových ceremoniálů v několika saunách, připraveny jsou speciální zážitky, mobilní sauny, metličkové procedury, wellness trendy, kouřové rituály, muzikoterapie, speciální aromaterapie, peelingový bar a speciální večery v bohatém doprovodném programu.

Mistrovství ČR v saunových ceremoniálech

Zlatým hřebem programu SaunaFestu, je již tradičně Mistrovství ČR v ceremoniálech – saunovém divadle. Stanete se tak účastníky netradičních procedur, ve kterých se mezi sebou utkají mistři z celé republiky a předvedou své umění. Součástí doprovodného programu bude i soutěž Mistr ručníku, Windstorm master a mnoho dalšího. Vstupenky můžete zakoupit na místě nebo na webových stránkách www.aquapalace.cz.