Wellness Wellness Barbora Vida jako první vyzkoušela český vynález

Barbora Vida jako první vyzkoušela český vynález

jan 8824 cut
jan 8948 small

Na trhu se již dlouho neobjevila takto revoluční změna! Díky společnosti PAPILLONS a. s., která uvádí na trh český vynález - převratnou funkční froté tkaninu s obchodním názvem Prowell, se může Česká republika pyšnit dalším unikátem a prvenstvím ve vývoji nových technologií na světě.

Tváří kolekce výrobků Prowell se stala 2. česká vicemiss 2006 Barbora Vida. Celou tuto kolekci ztvárnil známý fotograf Jan Tůma v nádherném prostředí wellness spa v hotelu Mandarin Oriental Prague ve spolupráci s agenturou Royal Trust.

Barbora Vida i se svým manželem si tak jako první mohli vyzkoušet, jaký je rozdíl od „běžných županů“ a funkčních froté výrobků Prowell s unikátní charakteristikou „DRY in WET“ – suchý ve vlhkém.

Výrobky Prowell mají zcela novou konstrukci s použitím dvou materiálů s odlišnými charakteristikami. Základem je bavlna s výbornou savostí, druhým materiálem je polyester, který v použitém přízovém provedení velmi dobře odvádí vlhkost od pokožky a předává ji bavlněné části. Schopnost rychlého odvodu vlhkosti od pokožky je podstatou udržení pocitu sucha a tepla.

Vzhledem ke způsobu výroby považujeme Prowell za froté tkaninu, i když základní metráž je prakticky bez froté smyček. Tím bylo dosaženo menší objemnosti, která je jednou z důležitých výhod, kterou uživatelé ocení především při cestování.

Výrobky kolekce Prowell vynikají:

-       hřejivým komfortem

-       výbornou savostí

-       rychlým schnutím

-       malou objemností

Výrobky Prowell, především župany, osušky nebo lehátkové osušky, doporučujeme všude tam, kde člověk přichází do styku s vodou, chce se osušit a přitom si zachovat pocit sucha a tepla. Vhodné jsou pro wellness, své uplatnění najdou v lázních, rehabilitačních centrech a nemocnicích. Výrobky jsou dobře využitelné u bazénu či na dovolené u vody. Jeho komfort oceníte i při běžném domácím používání. V uživatelských testech se osvědčili i kojenecké osušky.