TRAVELNEWS.CZ

Wellness Wellness Advent v Lázních Bohdaneč: proti vánočnímu stresu

Advent v Lázních Bohdaneč: proti vánočnímu stresu

okoldov masShánění vánočních dárků na poslední chvíli, uzávěrky pracovních povinností, úklid domácnosti, vaření, pečení a mnoho dalšího. Někdy se zdá, že nám Vánoce přerůstají přes hlavu už začátkem prosince.

Zastavte se na chviličku, vydechněte, nasajte jedinečnou vůni Vánoc o něco dřív, ale hlavně: udělejte něco, co si zasloužíte a vyhněte se předvánočnímu stresu. Léčebné lázně Bohdaneč letos připravily jedinečný třídenní pobyt s vůní skořice a čokolády, který si ve svátečně vyzdobených lázních určitě užijete.

Pobyt s názvem Advent v Lázních Bohdaneč si prostě nemůžete nechat ujít. Přivítají vás tu příjemným welcome drinkem. V průběhu následujících dvou dní si pak budete užívat wellness a relaxačních procedur, jako je perličková nebo vířivá koupel s vůní skořice, klasická masáž, čokoládový zábal a finská sauna.

Na třídenní Advent můžete do Lázní Bohdaneč zajet od 23. listopadu od 21. prosince, pobyt pořídíte od 2460 korun.

Léčebné Lázně Bohdaneč se specializují na léčbu pohybového aparátu, ve které dosahují prvotřídních výsledků. Kromě špičkového odborného zázemí pro léčebné pobyty disponují také moderním a rozsáhlým wellness centrem, ve kterém poskytují řadu relaxačních a léčebných procedur jako jsou masáže, zábaly, vířivky, plavání a pobyty v sauně, páře nebo solné jeskyni. Více na www.llb.cz

pavilongocarzimacelek