TRAVELNEWS.CZ

Top Hotely Top Hotely Vánoční svátky v pražských hotelech Hilton

Vánoční svátky v pražských hotelech Hilton

hilton prague lobby
hilton prague old town lobby

Hotely Hilton Prague a Hilton Prague Old Town připravili pestrou nabídku svátečních akcí na měsíc prosinec. Hosté se mohou těšit na bohaté tematické brunche a speciální menu pro celou rodinu, nejen v období Vánoc.

Vyberte si ze svátečních delikates v elegantní art deco restauraci Zinc či romantickém CzecHouse Grill & Rotisserie. Naše nabídka je tou pravou volbou pro kulinářské zážitky v období adventu.

Nabídka hotelu Hilton Prague:

Mikulášský brunch

4. prosince, od 12 do 16 hodin

Grand Ballroom

V salonku Grand  Ballroom na hosty čeká charitativní mikulášský brunch. Na mikulášské rautové tabuli nebude chybět domácí terina z kachního masa, pošírované krevety, či široký výběr dezertů. Příjemnou atmosféru dokreslí živá hudba, Mikuláš, dětské soutěže, tombola, dárky, či ohňostroj.

1 190 Kč na osobu za neomezenou konzumaci včetně nealkoholických nápojů, místního vína a točeného piva
150 Kč z každé vstupenky bude předáno lokální charitě

Nabídka restaurace CzecHouse Grill & Rotisserie, Hilton Prague:

Vánoční večeře
24., 25. a 26. prosince, od 18 hodin
Jedinečné čtyřchodové menu nabízí pochoutky jako gratinované ústřice se šampaňským sabayon, cappuccino ze sladkých dýní, pečená krůtí prsa s lesním medem a tymiánem, jivara crème brûlée a další exkluzivní pochoutky. Vánoční atmosféra, na Štědrý večer navíc při tónech harfy.

1 790 Kč na osobu za čtyřchodové menu

Brunch na Boží hod
25. prosince, od 11 do 15 hodin

Sváteční tabule nabídne lákavé a dokonale připravené speciality včetně lehkých salátů
a předkrmů, salátu z chobotniček, ústřic, tataráku z lososa, plněného krocana, široké nabídky dezertů a mnoho dalšího. Živá hudba a dětský koutek plný her a zábavy.

990 Kč na osobu za neomezenou konzumaci včetně nealkoholických nápojů, místního vína a točeného piva

Všechny uvedené akce jsou zdarma pro děti do 3 let, děti od 3 do 13 let mají slevu 50%. Oslavy pokračují na Silvestra: silvestrovská party a afterparty Musicology.

Rezervace na tel. +420 224 842 012 nebo e-mailem na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript "> Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

 

Nabídka restaurace Zinc, Hilton Prague Old Town:

Mikulášský brunch

4. prosince, od 12:30 do 15 hodin

Mikulášská rautová tabule nabídne lahodné čerstvé ústřice a humry, sushi, rostbíf, české speciality, skvělé dezerty a pro ty nejmenší také dětský bufet. Živý jazz a dětský koutek s mikulášským dárečkem.

990 Kč na osobu za neomezenou konzumaci včetně uvítacího přípitku, nealkoholických nápojů, místního vína a točeného piva

Adventní brunch

11. a 18. prosince, od 12:30 do 15 hodin

Hosty čeká vánoční atmosféra při bohatém adventním brunchi v restauraci Zinc, kterou podtrhne živá hudba. Brunch doplní vánoční bazar plný ručně vyráběných dekorací.

990 Kč na osobu za neomezenou konzumaci včetně uvítacího přípitku, nealkoholických nápojů, místního vína a točeného piva

Slavnostní menu

22. – 26. prosince, obědy a večeře
Elegantní restaurace Zinc je ideálním místem pro slavnostní oběd či večeři během vánočního období. Menu a la carte obsahuje takové tradiční pochoutky, jako je zlehka pečená kotleta ze selátka nebo krůtí rolka dušená na víně Marsala. Gurmánský zážitek je provázen ochutnávkami vín pečlivé vybraných pro jednotlivé chody. Cena dle menu.

Brunch na Boží hod
25. prosince, od 12:30 do 15 hodin

Vánoční rautová tabule nabídne širokou škálu delikates z mořských plodů, pečené maso, či výběr tradičních vánočních dezertů. Pravou vánoční atmosféru podtrhne živá hudba, na děti čeká dětský koutek se Santa Clausem.

1 090 Kč na osobu za neomezenou konzumaci včetně uvítacího přípitku, nealkoholických nápojů, místního vína a točeného piva

Všechny uvedené akce jsou zdarma pro děti do 10 let, sleva 50% pro děti od 10 do 12 let. Parkování zdarma.

Oslavy pokračují na Silvestra: Swing & Joy gurmánské menu a Jazz Fever menu.

Autor: MG