TRAVELNEWS.CZ

Top Hotely Top Hotely Vánoční Bratislava zve na lokše i parfémy

Vánoční Bratislava zve na lokše i parfémy

-qxmmmhf32epzlvnlgtfv-ccy3klbvfmruotp yn4twxzvsv1-g9qw3gf6qz7ko2fpgvwoi
-zprtdbewz9xtti4iahb2-ugf b09bvqkjnaginl4ltdp6vv02q4lxfkgy6dckc6ghwzroy
8dvqgmscauz94p3ftjfvpdgc2vg1eahzieonlwl c3dt4_-7-x6gittovzdhwkmcymbvqow

V Bratislavě začínají vánoční trhy už 1. prosince, kdy bude slavnostně rozsvícen strom. Vánoční trhy se ovšem v Bratislavě konají hned na více místech. Na Hlavním náměstí najdete stovku tradičních stánků, na Františkánském náměstí si můžete dopřát tradiční slovenské lahůdky a především nakoupit vánoční zboží.

Na Hviezdoslavově náměstí a na nádvoří Staré radnice pak budou nadšeni všichni, kdo mají rádi ručně vyráběné předměty od kovářů, sklenářů, hrnčířů, ale také si třeba můžete pořídit originální vůně od výrobců parfémů! I letos pořadatelé připravili bohatý vánoční program, jehož součástí bude Mezinárodní festival vánoční a adventní hudby, na němž vystoupí sbory z celého světa.

Dětem rozhodně dejte ochutnat tradiční lokše s oříšky, zelím či škvarky. Dospělí pak ocení výborný punč a jablka v karamelu. Kromě výtečného jídla a pití na trzích ovšem najdete také unikátní přírodní ozdoby na stromeček či můžete nakoupit drobné dárky pro své blízké, které byly ručně vyráběny místními řemeslníky. Kdo si nechává vánoční nákupy na poslední chvíli, jistě zde něco pro své milé vybere.

Tip na ubytování:

Pokud plánujete výlet do hlavního města našich slovenských sousedů, doporučujeme ubytovat se v Grand Hotelu River Park Bratislava.

Dopřejte si po nákupech oddych třeba v luxusním Zion Spa, které se nachází v jedenáctém patře moderního hotelu s příjemnou atmosférou. Nejen, že tady budete mít Bratislavu jako na dlani, ale užijete si výjimečné wellness služby. Třeba novinku, kterou jsou přepychové růžové terapie ukryté pod lákavým názvem Růžová tajemství Marie Terezie. Co vás čeká? Regenerační rituály, které vás unesou do voňavého světa krásy a relaxace.

Abyste po celodenním chození po městě, nebo po obchodech, určitě uvítáte růžovou relaxační masáž Mystic Rose s omlazujícím a regeneračním efektem těla, jako i mysli, za použití extra hydratace růžovým hydratačním gelem.

Nestihly jste si doma udělat manikúru? Tak se před výpravou za kulturou, kterou bratislavské město nabízí, nechte udělat růžovou manikúru Rose Glory. Budete při ní relaxovat a vaše ruce i mysl rozkvetou. Navíc si vychutnáte pohár růžového prosecca.

FOTO:Mayer-Andrew-Cowin
Grand Hotel Kempinski River Park