TRAVELNEWS.CZ

Top Hotely Top Hotely Tip: hotel Cadet na Miami Beach

Tip: hotel Cadet na Miami Beach

img 5695-960x430
hdr1-960x430
armature-2-960x430

O Miami se říká, že je to místo, kde zažijete ty nejlepší párty v celé Americe, a kde se vám splní vaše tajné sny. A je to pravda, i když třeba jen na jednu noc. 

Na Miami se rozhodně nejezdí odpočívat, sem se jezdí za zábavou. A jestliže se o Floridě říká, že je státem důchodců, Miami lze označit jako stát ve státě. Potkáte zde spoustu umělců a lidí, kteří si umí užívat života. Kde se ale ubytovat? V Miami frčí malé butikové hotely

Na Miami milují Art Deco.

V tomto dekorativním stylu z 20. a 30. let  20. století najdete obchody, kavárny, kanceláře, kluby nebo divadla. V oblasti Miami Beach je prostě ta největší sbírka Art Deco architektury na světě. Je to trochu, jako byste se na chvilku ocitli ve světě oživlých Barbie. Všechno je neonově barevné, zářivé a lehce kýčovité. Známý floridský architekt Morris Lapidus, který projektoval desítky hotelů na pobřeží, to popsal takto:

„Proč byste si, když milujete zmrzlinu, dávali jen jeden kopeček. Dejte si jich co nejvíc. Chci, aby sem lidé přišli a posadili se z toho na zadek.“ A v tomto duchu najdete na Miami i příjemné hotýlky s luxusní atmosférou. A i když pokoje bývají většinou malé a bez balkónu, většina hotelů má skvěle vybavené zahrady.

Vyzkoušejte například hotel Cadet nedaleko centra. Možná se vám bude zdát, že zahrada s velkou navoněnou vířivkou a křesly ve styku Ludvíka IX, je lehce kýčovitá. Ale zkuste se vykoupat a pak posedět v lenošce s výhledem na palmy. Hned se budete cítit lépe. A když si pak objednáte výborné místní Chardonay, život se bude zdát hned o něco růžovější.

Butikový hotel Cadet najdete přímo v Art Deco čtvrti na South Beach v Miami, jen kousek od pláže. Hotel nabízí úžasnou patio zahradu se stylovou vířivkou.

Adresa:   1701 James Avenue, Miami Beach, FL 33139, USA

Ubytování si zde můžete zajistit př přes Booking.com nebo Venere.com