TRAVELNEWS.CZ

Top Hotely Top Hotely Patejdl chystá specialitku! Předvede ji v Tatrách!

Patejdl chystá specialitku! Předvede ji v Tatrách!

2ugmzbksx6azmou-9x xi1twl4z_eevksnqoq5twra672qymyzxpfmeuy95niffq6czj9ly
4b9nl6fbaxjozgqmusrmok7z-txos6ejq83kf8haqdmynowonsjer9slng3gf6qz3ao2jcs

Populární zpěvák a textař Vašo Patejdl, který je neodmyslitelně spjat se slovenskou legendární kapelou Elán, míří do hor. Tentokrát ho sem netáhnou zimní sporty ani procházky snovou tatranskou přírodou, ale jeho milovaná hudba. Tentokrát oblečená do velmi speciálního hávu.

Zpěvák, který nedávno oslavil jednašedesáté narozeniny si pro své fanoušky připravil něco speciálního. V pohádkovém hotelu Grand Hotel Kempinski High Tatras uskuteční 21. listopadu koncert, na kterém zazní jeho největší hity v doprovodu klavíru, akustické kytary a desetičlenného smyčcového orchestru. Hosté prestižního slovenského hotelu si tak poslechnou nejznámější Patejdlovy písně jako Ak nie si moja, Nepriznaná, ale také povedený hit Voda, čo ma drží nad vodou, který složil pro Elán a jeho zpěváka Jožo Ráža. Skladby budou speciálně upravené pro unplugged doprovod, a to tak, aby si hosté komorní atmosféru vychutnali naplno.

Pokud tedy nemáte plány na víkend 20.-22.11., vyražte k našim slovenským sousedům. V luxusním pětihvězdičkovém hotelu, kde se koncert koná, na vás totiž čeká milé překvapení v podobě výjimečného pobytového balíčku.

Více o koncertě Vašo Patejdl & Violins na stránkách:

www.kempinski.com/sk/strba-strbske-pleso/grand-hotel-high-tatras/special-offers/concert-vaso-patejdl-sk-SK

FOTO: Grand Hotel Kempinski High Tatras