TRAVELNEWS.CZ

Top Hotely Top Hotely Nechte se hýčkat v Health Spa Hotelu Dvořák v Karlových Varech

Nechte se hýčkat v Health Spa Hotelu Dvořák v Karlových Varech

88j
gv9p
skxve
ocm2

V září letošního roku uběhne rovných 25 let od otevření čtyřhvězdičkového Superior Health Spa Hotelu Dvořák v Karlových Varech. Za tuto dobu hotel přivítal ve svých 126 pokojích na 120 000 hostů. Většina z nich se do hotelu opakovaně vrací, aby si zde odpočinula a načerpala novou energii. Kromě dlouhodobých léčebných pobytů se v posledních letech těší velké oblibě také wellness víkendy, pro které je Health Spa Hotel Dvořák jako stvořený.

 Jedny z nejznámějších lázní ve střední Evropě

Město Karlovy Vary je světově proslulé zejména díky lázeňství. Lidé se zde už více než 650 let léčí za pomoci termálních minerálních pramenů s jedinečným složením. Zdejší voda má univerzální využití, blahodárný vliv má zejména na léčení nemocí zažívacího ústrojí. Lázeňský hotel Dvořák se nachází v historickém centru města, jen pár kroků od proslulých kolonád. Jeho srdcem je spa a wellness zóna s vnitřním bazénem, fitness centrem a saunou, které jsou všem hostům bezplatně k dispozici.

Užijte si lázně!

Vedle tradičních léčebných programů a procedur, které zahrnují pití léčebných pramenů, nabízí hotel nepřeberné množství wellness procedur. „Hostům bych rozhodně doporučila vyzkoušet aroma masáž, masáž bylinnými razítky nebo anticelulitidní kúru, která využívá příznivých účinků skořice a mořských řas," radí primářka hotelu MUDr. Věra Chlupová.

Zajímavostí je, že paní primářka je jediným lékařem v České republice, který je certifikovaný k poskytování léčebné terapie, která spočívá v celkové očistě a regeneraci organismu. Jejím cílem je odstranit z těla škodlivé a jedovaté látky. Hlavním princem léčby je postění se a individuálně dávkované diety, proto je léčba často doprovázena redukcí váhy, ta ovšem není cílem, nýbrž jen často žádaným příjemným doprovodným jevem. Pro podporu peristaltiky střev se dieta doplňuje břišními masážemi, které provádí speciálně vyškolený lékař a doporučuje se také pití karlovarských minerálních pramenů. Dle předpisu lékaře mohou pacienti absolvovat další balneoterapeutické procedury, jako např. koupele, masáže nebo podvodní masáže.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA ZNÍ: Jak se tento léčebný program nazývá?

Najdete na: http://www.vi-hotels.com/en/dvorak/

Soutěž již byla ukončena.

Výhra:

Kúra na zkoušku v Health Spa Hotelu Dvořák v Karlových Varech

Užijte si 3 dny (2 noci) v Karlových Varech, které jsou známé svou historií v lázeňství.

Balíček obsahuje:

• Ubytování v pokoji typu Superior

• Bohatý snídaňový bufet pro úspěšný start dne

• Polopenze v restauraci Dvořák s výhledem na kolonády

• Lékařská konzultace pro udržení zdraví

• Denní pitná kúra karlovarských léčivých pramenů

• Denně sportovní aktivity - Skupinová gymnastika, Pilates, Nordic Walking

• 1 procedura denně

• Župan a pantofle na dobu pobytu

• Set na přípravu čaje a kávy na pokoji

• Turistika a cyklistika po lázeňských lesích kolem KV, procházky po historickém centru města

• Volný vstup do bazénu, sauny a fitness

• Bezplatné WiFi připojení k internetu v celém hotelu

Co by hosté neměli při svém pobytu opomenout, je návštěva kavárny Opera. Jen zde totiž přesně vědí, jak potěšit mlsné jazýčky svých hostů. Kromě širokého výběru místních a světových specialit tu na ně čekají jedinečné vídeňské dortíky a sladkosti. Ve večerních hodinách si pak mohou užít barovou atmosféru a odpočinout si při poslechu živé hudby.

O hotelu

Health Spa Hotel Dvořák ****S Karlovy Vary Nová Louka 11, 360 21 Karlovy Vary Tel.: +420 353 102 111, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript www.vi-hotels.com/dvorak www.facebook.com/Dvorak.Spa.Hotel

* 126 moderně vybavených pokojů

* Jedinečná poloha v centru města

* Léčebné oddělení otevřeno 365 dní v roce

* Dietní strava přizpůsobená individuálním potřebám

* Bazén, sauna, fitness zdarma

* WiFi zdarma