TRAVELNEWS.CZ

Top Hotely Top Hotely Nákupy budoucnosti v Monte Carlo

Nákupy budoucnosti v Monte Carlo

h3nfe8hxvtuxpxo5 exatkol leexgtpwl6iz7tnwpqt8focko7r29ahmonck6yv2r-yocc

Chcete pro svoje milované pořídit jedinečné luxusní dárky na Valentýna? Spojte příjemné s užitečným, udělejte si výlet do Monaka a navštivte nový komplex Les Pavillons de Monte Carlo v zahradách Boulingrins v srdci Monte Carla.

Ten byl otevřen na počátku října letošního roku, přičemž slavnostního přestřižení pásky se chopil sám kníže Albert II. Monacký. Exclusive Tours vám zaručí nejen pohodlnou cestu, ale pro nerušené nákupy zajistí také zcela soukromou návštěvu jednotlivých butiků i pavilonů za doprovodu profesionálního stylisty.

Komplex budov Les Pavillons de Monte Carlo, tvarem inspirovaných plážovými oblázky, navrhnul známý architekt a interior designer Richard Martinet ve spolupráci s monackým architektem Cherifem Jahlanem. Po následující čtyři roky bude toto uskupení pěti ultra moderních futuristicky vyhlížejících budov domovem dvaceti luxusních butiků slavných značek, mezi něž patří Balenciaga, Boucheron, Saint Laurent, Akris, Miu Miu, Sonia Rykiel, Alexander McQueen, Bottega Veneta, Lanvin, Chopard a další.