TRAVELNEWS.CZ

Top Hotely Top Hotely Hotel Lärchenhof v malebném středisku Katschberg

Hotel Lärchenhof v malebném středisku Katschberg

fc7efed3c8e13014
larchenhof-katschberg-at 2294464 500

Katschberg (1066 m - 2220 m) je skiregion, který nabízí sedmdesát kilometrů sjezdovek vysoko v horách na samé hranici spolkových zemí Salcbursko a Korutany. Síť sjezdovek tvoří převážně lehké až středně těžké tratě. Nemusíte se ale bát, že bude málo sněhu, všechny tratě jsou uměle zasněžovány.

Vhodné sjezdovky tu najde každý. Na vrcholku Passhöhe (1641 m) na Katschbergu existuje množství modrých sjezdovek, vhodných především pro začátečníky a pro děti, např. široká plochá královská louka (Königswiese). V její blízkosti se nalézá také zábavný park Katschi’s – dětský svět s mluvícími komickými figurami.

Pokročilejší lyžaři v areálu objeví bohatou nabídku červených, většinou velmi širokých sjezdovek, které lákají ke carvingovému lyžování. V areálu se nachází i spousta dalšího sportovního vyžití v podobě 2 osvětlených sáňkařských drah, tras pro pěší turistiku, saní tažených koňmi, paraglidingu, metané či 40 km denně upravovaných běžeckých stop pro klasickou techniku i bruslení, včetně jednoho snowparku.

Kde se ubytovat?

Hotel Lärchenhof

Rodinný hotel se nachází hned u sjezdovky uprostřed lyžařského a turistického regionu Katschberg. Najdete zde hřejivou a útulnou oázu pro malé i veké.

Hotel nabízí útulné pokoje a apartmány (všechny s balkonem a vanou nebo sprchou/WC), moderně vybavený wellness areál na ploše 1000 m2 s panoramatickým plaveckým bazénem, vířivkou, saunovým světem, parní lázní, infračervenou kabinou a soláriem, posilovnou a pestrou nabídku masážních & kosmetických procedur v beauty studiu.

Tip: tradiční večery na chatě u fondue nebo jídla připraveného na horkém kameni v naší lyžařské chatě „Hintereggers Ainkehr“

Stravování je formou polopenze pro gurmány, která zahrnuje sklenici prosecca na uvítanou, bohatý snídaňový bufet, denně v poledne kupon v hodnotě 3,00 eur do restaurace Hintereggers Ainkehr, večer 4chodové volitelné menu s čerstvým salátovým bufetem, bezplatný vstup do wellness areálu, župany a ručníky do sauny na dobu trvání vašeho pobytu, hlídání dětí od 3 let od neděle do pátku od 9.00 do 18.00 hodin.

V hotelu Lärchenhof na vás čeká:

.....příjemné prostředí
…. nová bonusová karta Hinteregger s mnoha bonusovými výhodami
…. nově renovované pokoje se samostatným WC
…. cenové zvýhodnění u jídel ve vaší horské příp. lyžařské chatě (přes den) a
…. tradiční večery na chatě u fondue a jídla dělaného na horkém kameni v „Hintereggers Ainkehr“
…. nabídky, u kterých cena odpovídá poskytovaným službám  
…. vysoce motivovaný tým, který vás s radostí a elánem provede celým vašim pobytem

Více info na http://www.laerchenhof-katschberg.at