TRAVELNEWS.CZ

Top Hotely Top Hotely Golfový ráj: hotel Öschberghof

Golfový ráj: hotel Öschberghof

os3
os
os1
os4
os5

Chcete zažít opravdu dokonalou dovolenou s golfem a neuvěřitelným wellness? Pak stačí jen vyrazit k našim sousedům do Německa, kde na vás čeká luxusní 5 hvězdičkový hotel Öschberghof. Na své si zde přijdou nejen milovníci golfu, protože v rezortu najdete hned 36 jamek, ale i rodiny, které rádi relaxují v prostorném wellness centru. V hotelu Öschberghof si na své přijde téměř každý.

A to nemluvíme o skvělém gastronomickém zážitku, který v rezortu nabízí. Jedna ze tří restaurací dokonce aspiruje na Michellinskou hvězdu.

Pokoje jsou prostorné a útulné a každé ráno se můžete probouzet s výhledem na golfové hřiště. Snídaně jsou zde opravdovou pochoutkou, protože kromě místních specialit, dostanete i exotické ovoce, sekt nebo výborné speciality z bio vajíček či bio ryb.

A po gurmánské snídani můžete rovnou vyrazit na golfové hřiště hned u hotelu. Na výběr máte dvě dokonale upravené hřiště. A odpoledne? Neuvěřitelný relax ve spa centrum, kde na vás čeká několik saun, velký vnitřní plavecký bazén nebo vyhřívaný venkovní bazén se slanou vodou.

A po wellness si můžete vybrat, zda se navečeříte v horské chatě, místní restauraci nebo v luxusním fine dining stylu.

V rezortu Öschberghof vám rozhodně nebude nic chybět.

kontakt:

https://www.oeschberghof.com/

 Öschberghof GmbH

Golfplatz 1 | D-78166 Donaueschingen

 DerÖschberghof GmbH  Golfplatz 1 | D-78166 Donaueschingen   +49 (0) 771 84-0  +49 (0) 771 84-600  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript


 Vybavení hotelu

Počet pokojů: 46

Golfové hřiště 2

restaurace 4

Lázeňské služby v plném rozsahu

Krytý i venkovní bazén

Fitness a wellness centrum

Business centrum

Doprava na letiště

Terasa

Recepce s nepřetržitým provozem

Káva / čaj ve společných prostorách

WiFi i parkování zdarma