Top Hotely Top Hotely Dvojí vyznamenání pro Constance Hotels Experience

Dvojí vyznamenání pro Constance Hotels Experience

constance-lemuria-resort-seychelles

Constance Hotels Experience s potěšením oznamují, že dva z jejich resortů na Seychelách a na Madagaskaru byly vyznamenány na ceremoniálu devatenáctých World Travel Awards 2012, které se konaly 18. října 2012 v InterContinental Singapore:

Constance Lémuria Resort (Seychely) – ocenění pro golfový resort v Indickém oceánu vedoucí nepřetržitě během pěti let

Constance Lodge Tsarabanjina (Madagascar) – vedoucí madagaskarský resort v kategorii „Luxury Lodge“

Vysoce oceňované World Travel Awards, které jsou podle Wall Street Journal považovány za „Oscary cestování a turismu“ byly založeny v roce 1993 z důvodu zajištění vysoké úrovně světového turistického průmyslu. Nyní, o 19 let později, je toto ocenění považováno za nejvyšší vyznamenání, které si může daný produkt přát. Ceny World Travel Awards přináší vyznamenaným prestiž a nesporný komerční benefit.

O Constance Hotels Experience:

Constance Hotels Experience, řetězec luxusních hotelových resortů v Indickém Oceánu, konkrétně na Mauriciu, Seychelách, Maledivách a Madagaskaru. Každý ze sedmi resortů ladí v naprosté harmonii s přirozeným prostředím místní krajiny, jež nabízí možnost strávit čas na nejúžasnějších plážích světa. Specifická architektura a design, pohostinnost a profesionalita všech zaměstnanců vytváří z Constance Hotels Experience unikátní místo.

Vyjma vlastních lázní Le Spa de Constance zde můžeme nalézt lázně světoznámých firem jako je Shiseido a Guerlain. Tři 18jakmová mistrovská hřiště činí z Constace Hotels Experience oblíbenou destinaci pro milovníky golfu. Contance Hotels Experience je jedinečným a vhodným místem pro dovolenou všeho druhu. Pro více informací, prosím, navštivte www.constancehotels.com