Top Hotely Top Hotely Děti mají do konce března vstup na zámek Dětenice zdarma

Děti mají do konce března vstup na zámek Dětenice zdarma

f 313Až do konce března má každé dítě do 12 let vstup na zámek Dětenice ZCELA ZDARMA. Využijte této nabídky a přijeďte se podívat na Šípkovou Růženku či strašidelné bytosti.

Každou sobotu od 10.00 do 17.00 hodin na zámku vylézají ze svých koutů strašidla. V doprovodu čarodějnice můžete společně se svými ratolestmi obdivovat zámecké pokoje v Dětenicích. Možná vás upír pozve na krvavou hostinu a společně budete hodovat. Či si vaše děti odnesou bytosti pekelné… Jedině v sobotu se stanete součástí strašidelného reje, který pobaví nejen děti, ale i dospělé.

 „Sleva na vstupné do zámku Dětenice pro děti do 12 let trvá do konce března. Rodiny s dětmi tak mají jedinečnou příležitost přijet a mít levnější vstupné,“ uvedl Petr Jindrák, ředitel Zámeckého resortu Dětenice.  

V neděli se na zámku Dětenice od 11.00 hodin probouzí krásná Šípková Růženka, která vám svůj příběh odvypráví. O tom, jak se narodila, co jí bylo předpovězeno a zda se to skutečně stane? Uhádnou vaše děti, jak všechno dopadne, až zazvoní zvonec a pohádky bude konec? Šípkovou Růženku v dětenických komnatách potkáte každou neděli v každou celou hodinu a to až do 16.00 hodin.

Na rodinném výletě v Dětenicích se velmi dobře občerstvíte a najíte ve středověké krčmě. A nejen dámám chutná dětenické pivo lásky, které se vaří v místním pivovaru. Přespat můžete v unikátním Středověkém hotelu a nechte se překvapit, co se v noci bude dít.

detenice 8