TRAVELNEWS.CZ

Top Hotely

Speciální balíček pro motorkáře v Dětenicích

stredoveke pokoje 2Zámecký resort Dětenice přichystal pro drsné muže a krásné ženy milujících své dvoukolové rychlé stroje speciální motorkářský balíček. Jaro se kvapem blíží a nejen mužské osazenstvo se těší, až vyndá ze svých garáží dvoukolové stroje, pod jejichž kapotou se skrývá mnoho divokých koní. Milovníci silných strojů mohou nyní využít speciální balíček pro motorkáře, který pro ně připravil Zámecký resort Dětenice.

Děti mají do konce března vstup na zámek Dětenice zdarma

Až do konce března má každé dítě do 12 let vstup na zámek Dětenice ZCELA ZDARMA. Využijte této nabídky a přijeďte se podívat na Šípkovou Růženku či strašidelné bytosti.

Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia: dovolená v zimní říši divů

4713 b 1758S nabídkou Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia v oblasti Nassfeld zažijí hosté zimu na vlastní kůži, seznámí se s novými druhy rekreačních sportů, objeví zasněžené chaty a horské pastviny okolo sjezdovky a oddechnou si v Acquapura SPA s výhledem na nádherné horské panorama. A zážitek na sjezdovce začíná přímo před dveřmi hotelu.

Vánoční svátky v pražských hotelech Hilton

hilton prague lobbyHotely Hilton Prague a Hilton Prague Old Town připravili pestrou nabídku svátečních akcí na měsíc prosinec. Hosté se mohou těšit na bohaté tematické brunche a speciální menu pro celou rodinu, nejen v období Vánoc.

Speciálně pro milovníky iglú

Hledáte nevšední zážitek a máte rádi dobrodružství? Pak pro Vás máme tajný tip, vydejte se do Bavorska a využijte jedinečnou příležitost přenocování v iglú. Kam se máte vydat? Iglú budou již brzy připravena ve vesničce Mauth.

Asimina Suites na Kypru

3 asimina suites hotel jul 10 - lifestyleKompletně zrekonstruovaný hotel Asimina Suites (původní název Paphian Bay) patřící do oblíbeného hotelového řetězce Constantinou Bros Hotels, se nachází na Kypru, v zahradě, v klidném prostředí na okraji letoviska Paphos, hned u moře a písečné pláže.

Gala Spa Award 2011 za innovativní koncepci lázní

1157872240Rakouský čtyřhvězdičkový hotel Hochschober na Turracher Höhe byl vyznamenán renomovanou cenou „Gala Spa Award 2011“, která je každoročně udělována za skvělé nápady v provozech hotelových lázní. Vyhlášení vítězů se letos konalo v březnu v hotelu Brenner’s Park-Hotel & Spa v němec-kém Baden-Badenu.

Strana 9 z 9