TRAVELNEWS.CZ

Top Hotely Top Hotely Asimina Suites na Kypru

Asimina Suites na Kypru

3 asimina suites hotel jul 10 - lifestyle
2 asimina suites hotel - check in lounge
5 asimina suites pool

Kompletně zrekonstruovaný hotel Asimina Suites (původní název Paphian Bay) patřící do oblíbeného hotelového řetězce Constantinou Bros Hotels, se nachází na Kypru, v zahradě, v klidném prostředí na okraji letoviska Paphos, hned u moře a písečné pláže.

Turistické centrum je vzdáleno cca 2,5 km. Nejbližší obchody a restaurace cca 1 km, historické památky, středověký hrad a pitoreskní rybářský přístav cca 3 km. Hotel Asimina Suites se zaměřuje především na manželské páry střední a starší generace a rodiny s dětmi od 16 let.

Kapacita

V hotelu Asimina Suites je 121 pokojů typu suites (junior suites pro 2 - 3 osoby s výhledem do vnitrozemí nebo s částečným výhledem směrem k moři a dále nadstandardní pokoje superior, které tvoří ložnice a obývací pokoj, některé typy s vlastním bazénem, dále dvouložnicové suite a executive suity až pro 5 osob.

Všechny pokoje v hotelu Asimina Suites jsou prostorné a jsou vybaveny koupelnou se sprchou a vanou, WC, klimatizací, fénem, telefonem, možností připojení na internet, LCD TV se satelitním příjmem s rádiem a DVD přehrávačem, malou chladničkou, rychlovarnou konvicí, trezorem, balkónem nebo terasou s výhledem do vnitrozemí nebo s částečným výhledem směrem k moři.

Součástí pokoje jsou též župany, pantofle, vybavení k žehlení, osušky k bazénu a na pláž.

Služby hotelu Asimina Suites

Recepce, směnárna, salónek, internetový koutek, výtah, piano bar, venkovní bar, snackbar, vnitřní a venkovní restaurace, minimarket, pěkná zahrada parkoviště. Wifi ve společných prostorách, na pokojích a v zahradě zdarma.

Sport a zábava

Venkovní bazén s tryskou, vnitřní bazén s tryskou (v zimním období vyhřívaný), slunečníky a lehátka u bazénu a na pláži zdarma. Stolní tenis,kulečník , tenis a místnost s hrami, moderně vybavené fitcentrum, kuželky v sesterských hotelích. SPA centrum - různé procedury, terapie, masáže, kadeřnictví, sauna, pára

Hlavní výhody

Ideální poloha, vodní park poblíž, krásná zahrada a pláž, kvalitní servis.

Více info na: www.asimina-cbh.com

Autor: JH