TRAVELNEWS.CZ

Svět Svět Zima v luxusních horských rezortech i na pláži

Zima v luxusních horských rezortech i na pláži

dovolena-maledivy-05Pro příznivce chladného období a sněhových radovánek jsme pečlivě vybrali luxusní horské rezorty , především pak z oblasti Francouzských a Švýcarských Alp, které jsou přímo situovány ve známých a vyhledávaných horských střediscích. Všechny vybrané rezorty jsou ve výborné dostupnosti těch nejlepších evropských sjezdovek všech úrovní a nabízejí patřičný komfort ubytování a služeb pro páry, jednotlivce i pro rodiny s dětmi.

Riffelalp Resort (Alpy)

Pětihvězdičkový horský hotel leží v dominantě švýcarských Walliských Alp - areálu Gornergrat. 65 pokojů, 5 junior suit a 2 apartmá jsou rozmístěny  do dvou budov - Nostalgie a novější Le Chalet. Suite Monte Rosa, který doporučujeme především pro rodiny, se sestává z 1 prostorné ložnice a 1 menší, obývacího pokoje a koupelny  s masážní vanou a sprchou. Polopenze platí ve dvou restauracích, gurmáni zkoušejí také okružní systém Dine Around, což jim umožňuje výběr z 11 restaurací v Zermattu. Relaxovat potom doporučujeme v hotelovém Spa s krytým bazénem a koupelnami, či ve vinném sklepě s dobrým výběrem lokálních i zahraničních vín. O děti se zde postará instruktor lyžování, o nejmenší (od 2 let) dětský klub. V hotelu je kino a bowling.

Pokud nepatříte mezi milovníky chladu, rádi bychom Vás informovali o nově otevřených rezortech z řetězce Jumeirah na Maledivách. Pro náročné klienty je od konce roku 2011 otevřen šestihvězdičkový Jumeirah Dhevanafushi se 38 exkluzivními vilkami.

Jumeirah Dhevanafushi (Maledivy)

Jumeirah Dhevanafushi je exkluzivní all-suite 6* rezort a v současnosti je jedním ze dvou rezortů z řetězce Jumeirah na Maledivách, které byly slavnostně otevřeny koncem roku 2011.  Komplex 38 vilek se nachází na atolu Gaafu Daalu a cesta z letiště trvá přibližně 55 minut letounem z letiště v Male na Kaadedhdhoo Airport a následně 15 minut člunem. Od nejbližšího ostrova je Jumeirah Dhevanafushi vzdálen 10 km. 

Všechny vilky disponují svým vlastním bazénem a jsou plně vynaveny zařízením těch nejvyšších standardů.  Část vilek se nachází přímo na ostrově, další část nadvodních vilek se nachází uprostřed oceánu a od ostrova je vzdálena necelý kilometr. Pokud by se pak chtěl někdo z nadvodních vilek dostat na ostrov, stačí si přivolat člun, který je pro hosty k dispozici na zavolání.

Autor: JH

6794 177x128

7076 177x128