TRAVELNEWS.CZ

Svět Svět Tunisko: Port El Kantaoui - Hotel Riu Imperial Marhaba a Golfové hřiště EL KANTAOUI GOLF CLUB

Tunisko: Port El Kantaoui - Hotel Riu Imperial Marhaba a Golfové hřiště EL KANTAOUI GOLF CLUB

golfport2
golfport1

Nedávno zrekonstruovaný luxusní hotel je součástí známého řetězce RIU se nachází přímo na písčité pláži nedaleko známého luxusního jachtového přístavu Port El Kantaoui. Do přístavu se dostanete příjemnou procházkou podél moře.

Luxusní hotelový komplex patří do vyhledávaného kvalitního nadnárodního hotelového řetězce RIU HOTELS & RESORTS. Leží přímo na široké písčité pláži s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře. Skládá se z několika budov, rozložených v udržované zelené zahradě, které dominuje atypický bazén.

V hotelu je k dispozici 366 pokojů s klimatizací, telefonem, TV se satelitem, minibarem, trezororem, koupelnou s vysoušečem vlasů, samostatné WC, balkon či terasa.  Hotel se nachází 500m od centra jachtařského přístavu Port El Kantaoui, a cca 1,2 km od golfového hřiště GOLF D´El KANTAOUI Club. Je vzdálen cca 20 km od letiště Monatir, cca 40 km od letiště Enfidha, cca 120 km od letiště Tunis a cca 5,5 km od centra Sousse (Mediny).

Součástí komplexu je i wellness: Thalasso centrum: 3 bazény se slanou vodou, koupele (léčebné, relaxační, aromaterapické, perličkové, jet), sauna, masáže (hydromasáže, reflexní, shiatsu, relaxační, aromaterapické a jiné), jacuzzi, léčebná vodní gymnastika.

Nadstandardní služby hotelu: shuttle bus zdarma pro hotelové hosty na golfové hřiště EL KANTAOUI GOLF CLUB. Při rezervaci hřiště přes recepci hotelu obdrží hotelový host slevu z ceny.

www.riu.com

Port El Kantaoui - jachtařský přístav, postavený v andaluském stylu, rozdělený na starou a novou část je obklopený rozkvetlým parkem, kterému dominuje hrající fontána. Obě části lemují obchody a obchůdky, restaurace nabízející nejrůznější mořské speciality, pizzerie, kavárny, cukrárny, kasino a noční kluby. V přístavu můžete zkusit plavbu na lodích, podmořské potápění, jízdu na vodních lyžích. V blízkosti se nachází golfové hřiště.

 

Golf: Přibližně 1,2 km se nachází golfové 18-ti jamkové hřiště El Kantaoui Golf Club.

Golfové hřiště EL KANTAOUI GOLF CLUB projektované světově známým architektem R.Fream, se rozprostírá na 130 hektarech na zelené louce protkané jezírky a lemované olivovníky a eukalypty, s překrásným panoramatickým výhledem na záliv a přístav. Hřiště nabízí dvě trasy, kde jedna začíná v mírně kopcovitém terénu a pokračuje směrem k zálivu, druhá se začátkem u zálivu se nachází v jeho blízkosti a umožňuje překrásné výhledy na moře.

Hřiště je díky poryvům větru od moře, množství bunkrů a 5 vodním jezírkům doporučováno pro zkušené golfisty. Součástí je Club House s restaurací, barem, sekcí a la carte, buffetem, půjčovnou vybavení, shopem, sprchami a převlékárnami. 
Trasa Sea Course: délka 6.253 m, 18 jamek, 72 par. 
Trasa Panorama Course: délka 6.045 m, 18 jamek, 72 par.

 

www.elkantaouigolf.com