Svět Svět Nový veletrh v Tunisku – SPA EXPO

Nový veletrh v Tunisku – SPA EXPO

1neckermann ck chalkidiki2
1neckermann ck chalkidiki2

Během 21.století lidstvo čím dál tím víc hledá cestu, jak se cítit lépe a pečovat o své zdraví duševní i fyzické hlavně pomocí bio a ekologických produktů.

SPA, z latinského Sanitas per aqua, zdraví z vody, které zahrnuje thalasoterapii, lázeňství a balneoterapii, dokáže naplnit tato hledání a očekávání a stává se nejlepším produktem pro všechny věkové kategorie za každého období, který umí zatočit s nejvážnější nemocí století – stresem.

Tunisko se svými fungujícími 55 centry thalasoterapie a desítkou těchto center, které se dokončují, si zaslouží 2. místo ve světové klasifikaci. Kromě toho zde najdeme 200 center SPA a 4 lázeňská střediska.

Různorodost a bohatství této prosluněné destinace dovoluje tuniské společnosti M.A.P. (Marketing Advertising &Publishing) uspořádat v období 24. – 27.4.2013 veletrh SPA EXPO v Tunisu v „Parc Exposition de Tunis“.

Cílem tohoto veletrhu je setkání profesionálů, touroperátorů, znalců a propagátorů tohoto oboru a výměna zkušeností během seminářů a workshopů obohacených různými výstavami.