TRAVELNEWS.CZ

Svět Svět Emirates zahájí denní linku na Bali

Emirates zahájí denní linku na Bali

85brvqm6zkukflydco7lvm4vzqw9u1gtsyn7rtwdmle4fs00gv-rzlop2vdhvasi

Společnost Emirates, globální spojovatel lidí a míst, dnes oznámila zavedení denní linky na ostrov Bali v Indonésii. Linka bude spuštěna od 3. června 2015.

Bali je se svými malebnými horami a překrásnými plážemi jedním z předních turistických cílů a nejoblíbenějším ostrovem v Indonésii. V roce 2014 ostrov přivítal více než 3,7 milionů zahraničních turistů. Nová denní linka aerolinky Emirates dále posílí spojení Bali se světem, podpoří ekonomiku ostrova a růst zdejšího turismu.

Bali se stane celkově 148. destinací Emirates a rozšíří síť linek v regionu Asie a Tichomoří, která v současné době sestává z 23 destinací ve 13 zemích. Denní linka mezi Dubají a Bali bude obsluhována letadlem Boeing 777-300ER v konfiguraci nabízející dvě cestovní třídy.

„Bali představuje pro Emirates velmi důležitý trh. O Bali je v rámci naší sítě destinací velký zájem, zejména ze strany rekreačních cestujících. Jsme potěšeni, že můžeme služby Emirates poskytnout na denní bázi a spojit pasažéry cestující na Bali s Dubají a dalšími více než 80 destinacemi v Evropě, na Blízkém východě, Africe a Americe," řekl Thierry Antinori, výkonný viceprezident a generální ředitel, Emirates Airline, „díky této lince získají zákazníci novou možnost volby. Cesta se tak pro všechny, kdo museli cestou na Bali několikrát přestupovat, nebo cestovali z různých měst v Indonésii, stane mnohem pohodlnější a jednodušší."

Nová denní linka Emirates na Bali bude odlétat z Dubaje pod číslem EK398 v 8:20* a přistane na mezinárodním letišti Denpasar na Bali ve 21:40* téhož dne. Zpáteční let EK399 bude odlétat ve 23:40* a na mezinárodní letiště v Dubaji přiletí v 5:00* následujícího dne.

Ve všech cestovních třídách se pasažéři mohou těšit na oceňovaný palubní zábavní systém ice s více než 2 000 kanály.

Pasažéři všech letů Emirates mají také možnost využít povolené hmotnosti zavazadla ve výši až 30 kg v ekonomické třídě a 40 kg v business třídě.

Společnost Emirates začala do Indonésie létat v roce 1992, kdy spustila tři lety týdně přes Singapur a Kolombo. Od března 2013 aerolinka začala provozovat tři denní linky z Jakarty do Dubaje obsluhované letadlem Boeing 777.

*Uvedené časy odpovídají místnímu času podle letního letového řádu