TRAVELNEWS.CZ

Styl Styl Nejlepší práce v Dolomitech

Nejlepší práce v Dolomitech

lyzovaniNemůžete najít práci? Chcete zkusit něco nového? Máme pro Vás tip: Staňte se testovačem horských chat v Jižním Tyrolsku. Strávíte 7 dní pod malebnými vrcholky Dolomit, budete lyžovat na místních svazích, jíst v  nejlepších restauracích, pít vybrané víno a informovat o svém dobrodružství na Facebooku.
Řekněte, nezní to jako pohádka?

Jižní Tyrolsko připravilo pro své příznivce novou zimní soutěž. Zúčastnit se jí může každý fanoušek naší stránky www.facebook.com/jiznityrolsko, který na ní nahraje své originální video či fotografii a připojí komentář se svou motivací.

Všechny přihlášky budou zveřejněny na stránce Jižního Tyrolska a její návštěvníci budou následně hlasovat, který příspěvek se nejvíce povedl. Soutěž trvá do 31. prosince 2011. Porota tvořená zástupci Südtirol Marketing následně vybere vítěze, který stráví nezapomenutelný únorový týden uprostřed jihotyrolských hor.

Co potřebujete:

- účet na Facebooku,

- radost z lyžování v Alpách, kde můžete objevovat 1 200 km sjezdovek s jediným skipasem,

- radost z dobrého jídla, zvláště pokud jde o kombinaci mezi alpskou a italskou kuchyní,

- chuť sdílet své zážitky s Vašimi přáteli prostřednictvím fotografií, zpráv nebo krátkých videí, které nahrajete na Facebook.

Co musíte udělat:

Staňte se fanouškem naší stránky www.facebook.com/jiznityrolsko a zveřejněte zde Vaše maximálně 60 vteřinové video nebo fotografii společně s komentářem, ve kterém popíšete svou motivaci a důvod, proč bychom měli vybrat právě Vás

Co dostanete:

- zpáteční letenku a ubytování v 4hvězdičkovém hotelu na jeden týden s polopenzí,

- týdenní Dolomiti Superski pass, který platí na 1 200 km jihotyrolských sjezdovek,

- zdarma zapůjčení kompletního lyžařského vybavení,

- 7 obědů zdarma v nejlepších horských chatách v Jižním Tyrolsku.

Autor: JH

lyzovani-v-rakousku-21