TRAVELNEWS.CZ

Evropa Evropa Nejlepší dovolená s dětmi? V dětském hotelu Oberjoch.

Nejlepší dovolená s dětmi? V dětském hotelu Oberjoch.

o1

Je prima vyjet na dovolenou s dětmi, ale má to svá úskalí. Rodiče si potřebují vydechnout a děti si chtějí trochu zadovádět po dnech strávených ve školkách a školách. Krásně to jde skloubit v dětských hotelech. Jeden z nejúžasnějších je v německém Oberjochu, v Algavských Alpách, nedaleko hranic s Rakouskem.

Tady si užijete bezstarostnou dovolenou se svými ratolestmi, od miminek po pubertální mládež, protože … děti vám zde pohlídají a zabaví zkušení animátoři. A bonusem je lázeň pro vaše plíce - hotel leží v nadmořské výšce 1200 m v jednom z regionů s nejčistším ovzduším v Německu.

Při příjezdu k hotelu děti uvítá obrovský skákací hrad a vstupní hala je velkou hernou, kde čekají pojízdná a houpací plyšová zvířata, domečky ve tvaru muchomůrek a. různé stolní hry Nechybí zde ani pohodlné posezení pro rodiče, kteří si mohou dopřát kávu nebo čaj.

Po celém hotelu je rozmístěna spousta specifických heren a dílniček. Je tu divadélko, kino, bazén, dětské brouzdaliště, tobogán a velká vířivka. Vnitřní bazén je opravdu velký a můžete z něj proplavat do venkovního bazénu a užívat si výhled na Alpy. A samozřejmě nechybí luxusní saunový svět.

A venku? Les s lanovým parkem, houpačkami, prolézačkami a různými domečky včetně perníkové chaloupky. Dále malá ZOO s králíky, kozami, lamami. Děti milují hrátky s vodou a zde si je mohou do sytosti užít ve vodním světě s vodou protékající různými korýtky a malými nádržemi. Je tu spousta dalších atrakcí, jako například trampolíny a lezecká stěna.

Pobyty jsou all inklusive s gurmánskými bufety od 7.30 do 21.00 hodin a nonstop nealkoholickými nápoji, kávovými a čajovými specialitami. Samozřejmě je přichystán velký výběr tepĺých jídel k obědu a večeři. Pro děti je radostný zážitek, když si mohou sami natočit zmrzlinu a podle svého si ji ochutit a ozdobit. Pro ty nejmenší je připravena kolekce dětských výživ HiPP a ani s kojeneckým mlékem si nemusíte dělat starosti. Vše je pro vás nachystané v dětském stravovacím koutku. Dokonce i jednorázové pleny jsou po ruce na dětských toaletách a u bazénu. Zapůjčí vám kočárek, vozíček a vlastně vše, na co si jen vzpomenete.

Musíme si přiznat, že to není zrovna nejlevnější dovolená, ale výhodou je, že cena je konečná a vše v hotelu i okolí pak můžete využívat bezplatně. Včetně hlídání dětí v pěti klubech, rozdělených podle věku dětí. Zkušení animátoři připraví dětem různé hry a naučí je mnoho dovedností, například péct mufiny nebo vytvářet drobné dárky. Ale postarají se vám i o miminka. A rodiče mohou zatím relaxovat nebo navštívit posilovnu či si zahrát bowling.

V ceně je i jízdenka na lanovky a ski pas Ten využijete samozřejmě při zimním pobytu. Na sjezdovce jste skibusem za pár minut. Středisku Oberjoch je vyhlášeno Německým lyžařským svazem jako nejlepší rodinná lyžařská oblast v Alpách.

Tak si trochu našetřete a přijeďte si užít tu nejluxusnější dovolenou s dětmi, jakou si jen dovede představit. Více se dozvíte na https://www.oberjochresort.de/