TRAVELNEWS.CZ

Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko Vánoční trhy přivítají nejkrásnější čerty, anděly a Mikuláše

Vánoční trhy přivítají nejkrásnější čerty, anděly a Mikuláše

zimni priroda 2 orlicke hory_petr prouza-1

Největší setkání čertů, Mikulášů a andělů se blíží. Ve čtvrtek 5. prosince se sejdou všechny tyto bytosti uprostřed největších vánočních trhů v České republice na Staroměstském náměstí. Děti i dospělé čeká bohatý mikulášský program a soutěže se sladkou nadílkou.

Dvouhodinová mikulášská show s názvem Andělské Vánoce začne v 16 hodin. Chybět nebudou soutěže, zpívání koled ani další hry a zábava. Děti se mohou těšit na nový příběh čertíka Albertíka, který se tentokrát stane nechtěným Andělem páně. „Raději by ale hrál v hudební skupině a jezdil po vánočních koncertech. A proto dělá vše, aby svůj sen uskutečnil. Pozve si na to dokonce čertovskou kapelu s vychytralou čerticí. Nakonec se vše povede a jeho psí kapela ho přenese do velkého hudebního finále,“ upřesňuje obsah Václav Třasák, tvůrce programu pro děti.

V pohádce se na pódiu Staroměstského náměstí objeví také trumpetista Oslík, sněhulák Kulička, vánoční Mráčkové, čertovská rodinka, andělská kapela, kamarád sob, poštovní králíček a zahraniční host Grinč. Nejmenší se mohou těšit také na tradiční volbu nejhezčí masky.

Podrobný program 5. prosince 2019

16.00 – 18.00 Andělské Vánoce

18.30 – 19.30 Pěvecký sbor TRIANGL se svými sólisty

Průběžné informace o Vánočních trzích najdou všichni zájemci na www.trhypraha.cz a www.vanocnistrompraha.cz.