TRAVELNEWS.CZ

Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko V Praha vypukne osmý ročník Mistrovství České republiky v jízdě na tobogánech

V Praha vypukne osmý ročník Mistrovství České republiky v jízdě na tobogánech

gino paradise beeov2

Další ročník Mistrovství České republiky v jízdě na tobogánech se uskuteční v sobotu 26. května v Aquapalace Praha v Čestlicích. Návštěvníci se mohou těšit nejen na napínavé závodní klání, ale také na bohatý doprovodný program v podobě soutěže o nejlepšího tanečníka, závodů na nafukovacích zvířatech či legrace u vodního póla.

Ojedinělé závody pořádá aquapark již po osmé. Letošním ročníkem bude provázet známý herec a moderátor z rádia Evropa 2 Jakub Štěpán. Soupeře v turnaji potrápí také známé osobnosti Iva Pazderková, Tomáš Ujfaluši, Štěpánka Duchková, Michaela Nosková a Lucie Smatanová.

Netradiční závod je rozdělen do čtyř kategorií: děti od 8 do 12 let, mládež od 13 do 17 let, muži a ženy nad 18 let. Maximální počet přihlášených je 150 závodníků. Zájemci se mohou registrovat na webových stránkách Aquapalace Praha (www.aquapalace.cz) nebo na místě v den akce.

Zkušební jízdy odstartují na tobogánu Frekvence 1 v 11 hodin. Po registraci má každý závodník možnost jedné zkušební jízdy. Samotné závody vypuknou ve 14 hodin, kdy se na start postaví známé osobnosti. Slavnostní vyhlášení mistrů České republiky v jízdě na tobogánech proběhne v 17 hodin v ČEZ Paláci pokladů.