TRAVELNEWS.CZ

Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko Tipy na relaxační i aktivní prodloužený víkend

Tipy na relaxační i aktivní prodloužený víkend

7nooq

V červenciás čeká prodloužený víkend, který láká k tomu někam vyrazit. Chtěli byste se nechat rozmazlovat, zažít romantické chvilky, nebo vyrazit raději do přírody? Máme pro vás tipy, kde strávit začátek prázdnin, a nezapomněli jsme ani na děti.

Necháte se rádi hýčkat? Zbožňujete masáže i perličkové koupele? Pak rozhodně vyzkoušejte na vlastní kůži, jak vypadá luxusní lázeňská péče v srdci Mariánských lázní.

Chtěli byste se svým protějškem konečně chvilku jen pro sebe? Pak vyrazte do Luhačovic na romantický pobyt. V hotelu Harmonie, který hosté hodnotí na 86 %, vyzkoušejte pobyt s názvem Harmonický minirelax, při kterém se vyrelaxujete ve vířivce s lahví sektu a uvolníte se při masáži. Dámy se můžou těšit na rozmazlování s omamnou vůní čokolády, pány zas čeká energizující hýčkání se svěží vůní jalovce. Hotel Harmonie se nachází stranou od centra Luhačovic v nádherné krajině Bílých Karpat. V letních měsících lze využít ke koupání či k vodním sportům nedalekou přehradu Pozlovice. Přímo na lázeňské promenádě pak není nouze o kavárny, skvělé restaurace i kulturní zážitky.

O tom, že konopí má blahodárné účinky na naše tělo, se mluví dlouho. Už jste jej ale vyzkoušeli osobně? Při pobytu Relax s konopím ve Spa Resortu Sanssouci, hodnoceném klienty až 93 %, se můžete těšit na speciální kúru z tzv. CBD olejů získaných z konopí, které pomáhají regenerovat nejen tělo, ale i duši. Spa Resort Sanssouci je nový lázeňský komplex v centru lázeňské zóny Karlových Varů. Je vybaven moderním Spa & Wellness centrem, ve kterém naleznete bazénový komplex. Součástí bazénu jsou i vodní atrakce – chrliče, vzduchové a masírovací trysky. Je zde k dispozici také sauna, whirlpool a parní sauna.