TRAVELNEWS.CZ

Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko Tatranský Grand Hotel Kempinski získal cenu Best Honeymoon Destination

Tatranský Grand Hotel Kempinski získal cenu Best Honeymoon Destination

testosteron1

 Grand Hotel Kempinski High Tatras získal další mezinárodní ocenění, když v International Hospitality Awards zvítězil v kategorii Best Honeymoon Destination. Rozhodla o tom odborná 14-členná porota, jejímž členem je i Slovák Robert Vincze, bývalý ředitel Slovak Convention Bureau.

"Není to jen pečlivě zrenovovaná historická budova hotelu, krásné spa nebo výhled na nádherné Štrbské pleso, ale hotel se jednoduše vyplatí navštívit, protože pobyt v něm je pro každého hosta vždy velkou odměnou," řekl Robert Vincze při přebírání ceny jménem hotelu na slavnostním předávání 17. až 18. února v Kyjevě.

"Velmi nás těší ocenění v kategorii Best Honeymoon Destination. Mnoho našich hostů osloví unikátní atmosféra tohoto místa, a věříme, že i proto je Grand Hotel Kempinski High Tatras skvělou volbou pro novomanžele, kteří zde u nás odstartují svůj společný život, "uvedla Kathrin Noll, generální manažerka hotelu na břehu Štrbského plesa.

Novomanželský apartmán je správnou volbou pro páry, kteří hledají něco výjimečného. Skrývá v sobě nejen romantické prostory s velkou pohodlnou ložnicí, krbem z onyxu a oddychovou částí, ale i otevřenou věžičku s vířivkou na střeše hotelu, odkud se novomanželům naskytne pohled na západ slunce a okolní tatranskou přírodu. Dokonalým místem na relax je ZION SPA LUXURY, které patří mezi nejlepší a nejkrásnější wellness v Evropě. Všechny romantiky zase potěší na závěr dne soukromá večeře ve věžičce při světle svíček a s vlastním číšníkem.

Ocenění International Hospitality Awards se udělují již od roku 2011. Grand Hotel Kempinski High Tatras již v minulosti zvítězil ve dvou kategoriích - Best Historical Hotel a Best Spa Hotel, čímž jen potvrzuje svou kvalitu ve světě hotelů.