TRAVELNEWS.CZ

Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko SNOWPARKY ŠPINDLERŮV MLÝN 2018 - Nové překážky a nové prostory

SNOWPARKY ŠPINDLERŮV MLÝN 2018 - Nové překážky a nové prostory

spt

Snowparky a další podobné zábavné a terénní prostory již mnoho let patří do základních služeb Skiareálu Špindlerův Mlýn. Pro aktuální sezónu se návštěvníci mohou těšit na několik významných novinek.

V návaznosti na zásadní rozšíření a modernizaci ve Skiareálu v lokalitě Horní Mísečky, v čele s novou čtyřsedačkovou lanovou dráhou, dochází k obnovení tradice snowparků v této lokalitě a to zároveň ve výrazně rozšířené verzi. 

Navíc, rozšířené i původní prostory budou osazeny úplně novými a moderními překážkami nejrůznějších tvarů od německého výrobce Schneestern, který reprezentuje nejnovější světové trendy v oblasti vybavení Skiareálů, snowparků a obdobných prostor.

Pro letošní sezónu se počítá s již tradičním prostorem Funtrack Hromovka a znovu-oživeným a rozšířeným prostorem Burton Snowpark Horní Mísečky.

I když je filozofie každého místa trochu jiná, mají několik společných jmenovatelů jako jsou vysoká bezpečnost, denní údržba ruční i strojová a tedy každodenní zábava pro co nejvíce uživatelů. 

Tradiční a širokou veřejností využívaný Funtrack Hromovka je možné využívat během dne i při večerním ježdění za umělého osvětlení. Tam si může každý vyzkoušet své první pokusy na překážkách, vlnách a různých skocích a nerovnostech. 

Burton Snowpark Horní Mísečky je vysoko položen, disponuje dobrým sněhovým zázemím, je umístěn na slunném svahu a oddělen od ostatního provozu. Obtížnost snowparku je nižší až střední, ale vyžití si v něm s jistotou najdou lyžaři a snowboardisté všech úrovní. 

Snowpark bude nově rozšířen o prostor průseku pod novou čtyřsedačkovou lanovou dráhou navazující na stávající snowpark. Tyto celkové prostory budou navíc doplněny o Funtrack Horní Mísečky, který vznikne v úvodu sjezdovky „Machytka“ 13a, která se také dočkala zásadního rozšíření. Funtrack Horní Mísečky bude obsahovat různé boule, vlny, klopené zatáčky a další zábavné prvky pro nejširší veřejnost.

Tak jako je samozřejmé u všech sjezdových tratí a prostor ve Skiareálu Špindlerův Mlýn, i pro snowparky platí ten nejvyšší standard pravidelné strojové i ruční denní úpravy a údržby.

Přijeďte si užít zábavy a vyzkoušet naše Snowparky a Funtracky ve Skiareálu Špindlerův Mlýn!

Schneestern je německá společnost která je světovým lídrem v oblasti výroby specializovaných překážek, vybavení a výstavby snowparků a závodních tratí. Vysoká a osvědčená kvalita, bezpečné produkty vybavené TÜV certifikátem, široký výběr tvarů, velikostí a typů překážek splňují ty nejvyšší nároky Skiareálu Špindlerův Mlýn na vybavení a bezpečnost ve vztahu k návštěvníkům. http://www.schneestern.com