Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko Rokytnice zve na silvestrovskou lyžovačku

Rokytnice zve na silvestrovskou lyžovačku

dda

Navzdory oteplení posledních dnů jsou sjezdovky v pátém největším lyžařském středisku v Čechách ve skvělé kondici a jsou připraveny přivítat v závěru roku všechny nadšené lyžaře, snowboardisty a ostatní vyznavače zimních sportů. Od pátku 22. prosince jsou návštěvníkům zpřístupněny všechny sjezdovky na svazích Lysé hory ve skiareálu Horní Domky, včetně červené sjezdovky FIS o délce 2,5 km.

V provozu je také rodinný skiareál Studenov, který je dostupný z náměstí a je pro své mírné svahy oblíben zejména u začátečníků a snowboardistů. Oba skiareály jsou otevřeny denně od 8:00 do 16:00 hodin. Z náměstí do skiareálu Horní Domky vozí lyžaře skibus, který jezdí od 25. prosince ve čtvrthodinových intervalech.

„Jsme rádi, že se několikadenní obleva nepodepsala na kvalitě sjezdovek v našich skiareálech. Vánoční prázdniny jsou v běhu a my lákáme na nejlepší možné podmínky, aby si návštěvníci mohli oslavy konce roku na horách užít naplno. Do Nového roku přejeme všem zdraví a sněhobílé peřiny na sjezdovkách. A pro skiareál bych si přál méně nezodpovědných lyžařů, kteří jezdí freeride mimo sjezdovky a navíc v I. zóně KRNAPu. Poškozují přírodu a ohrožují nejen sebe, ale i provoz celého skiareálu,“ uvádí k silvestrovské sezóně v Rokytnici Vít Pražák, ředitel skiareálu Rokytnice nad Jizerou.

Od pondělí 25. prosince se v Rokytnici lyžuje za ceny TOP sezóny, která je v letošní zimě novinkou a vychází z trendů zahraničních areálů. I v TOP sezóně mohou lyžaři nakupovat skipasy do skiareálu Horní Domky za zvýhodněné ceny, a to prostřednictvím aplikace RokyPASS, která nabízí možnost nákupu skipasu online levněji – z pohodlí domova nebo cestou do Rokytnice. Vedle ukázkových sjezdovek je pro návštěvníky připravena řada doplňkových služeb.

Přímo v hale lanové dráhy Horní Domky se nachází půjčovna Rokyrental s nabídkou špičkového lyžařského vybavení značek Rossignol, Dynastar a Lange. Součástí půjčovny je také VIP testovací centrum Rossignol, které láká na nejnovější modely lyží doplněné profesionálním ski servisem. Pro začínající lyžaře je připravena zóna ROKY BABY s dětským pojízdným pásem, výukovými lekcemi a službou hlídání dětí v dětském koutku. Všechny výše uvedené služby zajišťuje lyžařská škola Major Ski School, která má v Rokytnici již dlouholetou tradici.

Provozní doba přepravních zařízení je denně od 8:00 do 16:00 hodin.

Více informací na www.skiroky.cz nebo infolince +420 733 733 053.