Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko Meet & greet s populárními youtubery v Aquapalace Praha

Meet & greet s populárními youtubery v Aquapalace Praha

staen soubor 15

Máte v malíku české youtubery Jmenuju se Martin (Martin Carev), Vláďa (Vladavideos) a Míša Beha (Stylewithme)? Sledujete jejich videa, ale také vás zajímá, jak vypadají naživo? Dorazte 17. listopadu na Meet & greet do Aquapalace Praha. Vymazlená akce přímo ve Vodním světě nabídne spojení youtuberingu, muziky a prvotřídní koupačky.

Setkat se s oblíbenými youtubery, vyzpovídat je a samozřejmě si také pořídit selfíčka můžou fanoušci v sobotu 17. listopadu od 13 hodin v aquaparku v Aquapalace Praha. K tomu zahraje super muzika, o kterou se postará populární zpěvačka Sharlotta a kapela Pavla Callty. Zkrátka nepřijdou ani rodiče s mladšími dětmi, pro které je připraveno, krom oblíbeného koupání v nejzábavnějším aquaparku v Česku, i dovádění Pata a Mata a jejich nabitý program.

Podrobnosti o akci Meet & greet s youtubery:

* Termín: 17. listopadu 2018, 13:00 – 16:30 hodin

* Místo: Aquapalace Praha, Pražská 138, Čestlice

* Vstupenky: zpoplatněno v rámci běžného vstupného do Vodního světa

Více informací o Aquapalace Praha:

Unikátní Vodní svět o rozloze 9 150 m2 je nejzábavnějším aquaparkem ve střední Evropě. Je tvořen třemi paláci, v nichž si na své přijde opravdu každý. Rozsáhlý Saunový svět tvoří komplex čtrnácti druhů saun a prohříváren. Dělí se na finské sauny, římské lázně a venkovní sauny. Pod jednou střechou se nachází i luxusní SPA & Wellness určené pro milovníky odpočinku, pravidelných masáží či obličejových procedur a moderní plně klimatizované dvoupodlažní Fitness, které disponuje rozsáhlou kardiozónou s řadou nejnovějších kardiotrenažérů i širokým spektrem skupinových lekcí. Více informací naleznete na www.aquapalace.cz.