TRAVELNEWS.CZ

Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko Levandulové údolí v Chodouni je místem relaxace i skvělých gastronomických zážitků

Levandulové údolí v Chodouni je místem relaxace i skvělých gastronomických zážitků

8j6a9788

Levandulové údolí v Chodouni ve středních Čechách se stále více etabluje jako místo, kde se kromě relaxace v bio levandulových polích v nádherné přírodě uprostřed brdských lesů můžete těšit také na skvělé gastronomické zážitky. Také proto se provozovatelé rozhodli zpřístupnit areál pro veřejnost celoročně, od podzimu do jara to bude o víkendech.

Ve víkendové restauraci se můžete těšit na snídaně, obědy i večeře připravované především podle tradic v našem kalendáři. Oblíbené jsou také nejrůznější tematické akce, jako je veggie party, orientální víkend apod. Jak doplňuje majitelka a zakladatelka Levandulového údolí Helena Neumannová, při přípravě pokrmů si tu zakládají na využívání kvalitních regionálních surovin z volných chovů, farem a BIO sadů, zahrad a polí. „Jsme moc rádi, že se setkáváme s velmi pozitivními reakcemi na nabídku a hlavně kvalitu pokrmů. V době, kdy si stále více lidí stěžuje na zhoršující se úroveň gastronomie, nás to těší dvojnásob,“ dodává Helena Neumannová.

Podzimní program v Levandulovém údolí v Chodouni

Netrpělivý podzim už pomalu přešlapuje za dveřmi, ale to neznamená, že se v Levandulovém údolí nic neděje, právě naopak! Sázíme nové bio levandule a někde nám dokonce letos znovu vykvetly. K návštěvě vybízí i spousta akcí pro celou rodinu i jednotlivce se vztahem ke zdravému životnímu stylu, čisté přírodě i výtečné gastronomii. V Levandulovém údolí si zkrátka každý přijde na své. Těšíme se na viděnou.

Co čeká návštěvníky v září a říjnu?

18. - 19. 9. 2021 Víkend pro bohyně

25 . - 26. 9. 2021 Víkend pro detoxikaci a imunitu

2. - 3. 10. 2021 Levandulové vinobraní

9. – 10. 10. 2021 Čajové slavnosti

16. – 17. 10. 2021 Dýňové slavnosti

23. – 24. 10. 2021 Oslava zvěřiny

30. 10. 2021 Playmobil party

31. 10. 2021 Halloween

Podrobnosti o programu a nabídce unikátních BIO produktů Levandulového údolí najdete na www.levanduloveudoli.cz, na FCB a IG.