TRAVELNEWS.CZ

Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Ut fames Duis nibh arcu pede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et. Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient.

Začíná sezóna exotických zájezdů. Zájem Čechů je srovnatelný s dobou před pandemií.

xj05rqy2tr39akvxmyiy6tz37gdcz6rqv3bhsmyiy7tpzkx0b2infka1il9sqzrlb82g11kV českých cestovních kanceláří se vrací zájem o destinace ve vzdálených zemích, a to jak za účelem relaxace, tak i poznávání. Prodeje dosahují u většiny destinací předpandemických čísel. Důvodem je jednak dvouletá přestávka, kdy zejména asijské destinace byly cestovnímu ruchu uzavřeny a začaly se postupně zpřístupňovat až v polovině loňského roku. Rovněž průměrná cena prodávaných zájezdů je u CK/CA podobná jako v době před pandemií. V neposlední řadě se do vyhledávaných destinací (např. Thajsko) obnovilo množství leteckých spojení shodné s r. 2019.

Česko láká na cestování za jídlem a pitím. Nově i díky úspěchům na Světovému kulinářském poháru, kuchařce či Příběhům starých hospod

0birnenkorb-mostviertel--dGastroturistika. Speciální cestovní ruch, který velmi dobře funguje právě v Česku. Existují totiž Czech Specials restaurace a cukrárny, tedy gastronomická zařízení, která nabízí výjimečný chuťový zážitek. Jednou z posledních aktivit, které cestování za jídlem a pitím po Česku doma i v zahraničí podpořily, byl úspěch českého Národního týmu kuchařů a cukrářů na Culinary World Cup.

Únor v Lumina Parku – Pololetní prázdniny i Valentýn za svitu tisíců světýlek

osRomantická procházka ve dvou, ale také skvělý večerní výlet pro rodiny s dětmi. Lumina Park nabízí neopakovatelný zážitek pro všechny milovníky světýlek, hudby a tajuplné atmosféry. Využijte zvýhodněných vstupenek, velkolepá světelná show bude zářit v pražských Dejvicích už jenom do 26. 2. 2023.

LUMINA PARK - tip na výlet pro rodinu s dětmi (nejen o Vánocích)

zakharova rodkin_francesca_photo by alain hanelPřijďte nasát neopakovatelnou atmosféru stovek tisíc světélek a podmanivých zvukových efektů. Lumina Park na Praze 6 má otevřeno i během vánočních prázdnin a čeká Vás tu nezapomenutelná audiovizuální show. Vydejte se do fantastické říše divů na okraji Prahy.

České celebrity tradičně otevřely zimní sezónu ve Špindlerově Mlýně

tvb saalbach hinterglemm - top  tom bauseDo největšího krkonošského střediska se na tradiční Špindl Ski opening vydala řada českých celebrit. Nechyběla ani modelka Andrea Verešová, pro kterou není Špindl jen českým Aspenem, ale především srdcovou záležitostí.

Strana 9 z 107